miercuri, 2 februarie 2011

FLUORINA

       Fluorura de calciu cu duritate 4. Culori: diverse culori. Se foloseste pe chakra corespunzatoare culorii exemplarului folosit.
    Fluourina aduce beneficii in cazul unor tulburari fizice legate de metabolismul calciului si fluorului: se va folosi, asadar, in probleme ale unghiilor, dintilor si oaselor, precum decalcifiere, carii, artrite, artroze, osteoporoze. La nivel mental ajuta la concentrare si "canalizeaza forta intuitiva a mintii in activitate fizica": in fapt, fluorina declanseaza echilibrul emotiv si actioneaza pozitiv asupra memoriei, a functiilor intelective si a claritatii gandirii.
    Creeaza ordine, stabilitate, organizare: favorizeaza claritatea si elibereaza gandirea de compromisuri si coercitiuni. Intrucat stimuleaza unirea intre energia fizica si energia mentala, fluorina, dupa culori, va fi folosita in chakrele corespunzatoare pentru a alinia componentele mentale cu activitatea fizica. Poate fi pusa in mediul ambiental pentru a dez­volta simtul ordinii.
    O sedinta bazata in intregime pe aceasta piatra este recomandata pentru purificarea celor sapte chakre, indeosebi cand facultatile mentale si rationale ale subiectului apar confuze, haotice, nebuloase: se dispun in acest scop unu sau mai multe octaedre de fluorina pe fiecare vartej energetic, respectand corespondenta intre culoarea pietrei si culoarea specifica a chakrei respective: in alternativa, se pot folosi numai fluorine incolore, care, la fel ca si cuartul transparent si alte pietre albe sau transparente, sunt potrivite pentru toate chakrele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu