duminică, 31 iulie 2011

LEMN PIETRIFICAT

     Bioxid de siliciu cu duritate intre 5,1 si 6,1. Are culori diferite si se intrebuinteaza potrivit culorii dominante. Lemnul pietrificat este format prin actiunea silicei, care in solutie apoasa a substituit moleculele lemnului originar. Se gaseste majoritar in SUA in Padurea Pietrificata din Arizona. Pe culoarea maro-bruna se foloseste pe ultima chakra, iar pe culoarea galbuie pe a treia chakra. Pe nuanta rozalie se foloseste pe chakra 4.
   Este folosit pe plan fizic in boli ca arterioscleroza si tulburari de inbatranire. Mai este considerata si piatra longevitatii. Stimuleaza regenerarea tesuturilor si opreste degenerarea organelor, datorate inbatranirii.
   Pe plan mental este intrebuintat la rezolvarea situatiilor inchistate, "fosilizate". Ajuta si la adaptarea la schimbari majore, generand un efect de stabilizare. Folosit si in intorcerile in vietile anterioare.

2 comentarii:

  1. Buna,am o bucata de lemn pietrificat de aproximativ 25-30 de kg pe care as vrea sa o vand! Pot fi contactat pe e-mail : a.bodea1992@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,am o bucata de lemn pietrificat de aproximativ 25-30 de kg pe care as vrea sa o vand! Pot fi contactat pe e-mail : a.bodea1992@gmail.com

    RăspundețiȘtergere