luni, 30 mai 2011

SUGILIT - LUVULIT

     Culoarea este violet inchis sau rosu purpuriu. Se depune pe chakra a sasea si a saptea.
   Descoperita in Japonia cu mult timp in urma (anii 400), in timpurile noastre asupra acestei pietre traditia nu ne-a transmis nici o informatie. Succe­sul sau in mediile cristaloterapiei americane se datoreaza in parte Katrinei Raphaell, care l-a rebotezat "luvulit", denumirea venind de la cuvantul "love" (iubire).
   Laudat si pretuit in multe manuale pentru presupusele sale efecte in terapia HIV-SIDA, sugilitul este pe larg utilizat si pentru celelalte boli ale sistemului imunitar, precum si pentru bolile degenerative. Recomandat in epilepsie si in tulburarile motorii, este indicat in actiunea asupra dezechilibrelor in sistemul limfatic si pentru drenarea toxinelor acumulate in sange si in organe: splina, ficat, glandele limfatice, zona inghinala, clavicule si sub brate.
   Pus pe a sasea chakra, sugilitul "ii arata purtatorului sin­cer pentru ce s-au creat dezechilibre de ordin fizic si care sunt restrictiile sau avertizarile implicate in respectiva experienta". Sugilitul favorizeaza intelegerea mentala si spirituala a lumii fizice, fiind un aliat puternic in rugaciune si meditatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu