sâmbătă, 5 februarie 2011

MOLDAVIT

      Tectit (substanta sticloasa cu inalt continut de siliciu) cu duritate 5,1. Culoare: verde-oliv inchis. Se depune pe chakra a patra si a sasea.
   Moldavitul constituie o varietate de tectit tipica a Moldovei si este folosita ca gema sau pentru obiecte ornamentale. Substanta sticloasa moldavitul este inca in faza de studiu nu numai in cadrul cristaloterapiei, ci si in mediile mineralogiei.
   Intrucat inca nu este clar daca moldavitul este in realitate un tip de meteorit, unii terapeuti, presupunand ca provine din spatiu, ii atribuie facultatea de a favoriza contactul cu "subiecti extraterestri si interdimensionali", in timp ce altii il citeaza ca piatra capabila sa "mareasca capacitatile mnemonice".
   Pornind de la astfel de proprietati, moldavitul actioneaza indeobste aducand vibratiile sale de frecventa inalta, chakrei car­diace, care va fi astfel stimulata sa trezeasca capacitatile de autovindecare ale organismului. Poate fi folosit pe a sasea chakra pentru obtinerea unor imagini si viziuni care traverseaza constiinta individuala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu